El barri pren la paraula!

Felicitats a totes i tots!

La primera assemblea de barri ha aplegat al voltant de 250 persones als Jardins de l’Alguer, amb ganes de seguir sumant esforços i prendre la paraula.

Hem compartit reflexions, propostes i inquietuds. Ha estat una bona primera presa de contacte entre totes nosaltres, per a començar a teixir aquesta xarxa ciutadana de suport, intercanvi i resistència en aquesta època que ens ha tocat viure.

Demà dijous 2 de juny es penjarà l’acta de l’assemblea al web.

La propera assemblea serà dimecres 8 de juny a les 19:30 al mateix lloc (Jardinets de l’Alguer, Av.Mistral amb Calàbria).

PRIMERES CONVOCATÒRIES:

Cada dimecres a les 14:00h Cassolada al CAP de Manso i Hospital Clínic (de la mateixa manera que la resta de centres de salut).

Cada dia (excepte diumenge) fins la propera assemblea Taula informativa als Jardinets de l’Alguer –> aquesta taula també servirà per a recollir propostes. De 18h a 19:30h

Diumenge 5 de juny a les 18:00h Xerrada/debat “El neoliberalisme”, als Jardinets de l’Alguer

4 pensaments sobre “El barri pren la paraula!

 1. Felicitats a tots i totes!
  Ha estat una primera assemblea molt enriquidora i emocionant. I el final fent cassolada fins Plç Catalunya cal repetir-lo dimecres vinent! I cada dia des dels balcons!
  Ens hem de fer sentir! Que soni la revolució!

  Salut i Ànims!

  Susana

 2. Gràcies per portar la iniciativa a l’assemblea d’ahir! Em va encantar veure la diversitat dels assistents a l’assemblea!
  Repeteixo: gràcies!

 3. Hola a tot@s! abans de res felicitar a tothom i sobretot animar-nos a que no minvi la força i energia.
  Crec que a la clausura de l’assemblea hauríem de llegir els punts concrets proposats i votar les propostes o solucions, perquè si no queda en “el parlar per parlar” i sembla que la gent parli per desfogar-se. Crec que es important que comencem a donar solucions concretes i dur-les a terme el més ràpid possible, veure com es compleixen objectius i com anem consolidant-nos i creixent ens animarà a seguir endavant. M’agrada la postura pràctica del noi que va sortir amb propostes concretes, (demana si estem d’acord a posar un punt d’informació, proposa uns dies, ell s’oferix per uns dies i demana gent per altres dies).
  Ens veiem dimecres!

Els comentaris estan tancats.