Assemblea informativa retallades sanitat al CAP Numància

CONVOCATÒRIA ASSEMBLEA RETALLADES CAP NUMÀNCIA
Des de l’Àmbit d’Atenció Primària de Manso ens fan arribar la següent:
Us informem que el dia 8 de juny a les 13:30 es farà una assemblea informativa sobre l’abast de les retallades al CAP Numància, a la qual quedeu convidats i convidades com a usuaris que sou de la sanitat pública.

CAP Numància – c/Numància, 23 – 08029

CONCENTRACIÓ EN DEFENSA DELS SERVEIS PÚBLICS PER L’OCUPACIÓ I CONTRA LES RETALLADES
El proper dia 8 juny a les 6 de la tarda els sindicats CCOO, IAC i UGT convoquen A TOTS ELS EMPLEATS I EMPLEADES PUBLIQUES a una concentració a la Plaça Sant Jaume contra les retallades per la defensa dels SERVEIS PÚBLICS i contra els acomiadaments que això està suposant ja en aquests moments.

MANIFEST CONJUNT CONCENTRACIO 8-06-2011


Aprofitem per recordar-vos també les accions periòdiques que es porten a terme.

  • Cada dimecres a les 14:00h Cassolada al CAP de Manso i Hospital Clínic (de la mateixa manera que la resta de centres de salut).
  • Cada dia (excepte diumenge) fins la propera assemblea Taula informativa als Jardinets de l’Alguer –> aquesta taula també servirà per a recollir propostes. De 18h a 19:30h

Recordeu que els dimecres a les 19:30 ens trobarem a l’assemblea del barri (Avda.Mistral/Calàbria – Jardinets de l’Alguer). Us hi esperem a petits i grans!

Anuncis

Un pensament sobre “Assemblea informativa retallades sanitat al CAP Numància

  1. EI!!!!! En cas de pluja crec recordar que l’assemblea es trasllada a la marquesina del mercat antic, a la cantonada Borrell amb Tamarit!

Els comentaris estan tancats.