Convocatòria a les Associacions de Veïns de Barcelona pel 16 Juny 19.30 hores

Tal i com vem informar a la darrera assamblea general de la FAVB, des de la Federació estem seguint de prop la greu problemàtica de les execucions hipotecàries i els desnonaments, que afecten a milers de famílies a la nostra ciutat. 

Com ja sabeu, en els darrers mesos la FAVB ha iniciat una col·laboració amb la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca i l’Observatori DESC, alhora que diverses associacions ens heu fet arribar el vostre interés per treballar el tema de forma coordinada. En el marc d’aquest treball, estem molt contentes de poder presentar-vos el nou projecte d’assessorament i suport en matèria d’habitatge a veïns i veïnes de Barcelona afectats per execucions hipotecàries i desnonaments per impagament de les quotes hipotecàries o del lloguer.

Però aquest projecte que ara iniciem només tindrà força si les associcions us el feu vostre traslladant-lo als diferents barris. Per això des de la FAVB convoquem a totes les Associacions de Veïns de Barcelona el proper dijous dia 16 de Juny a les 19.30 hores a la seu de la FAVB (Carrer Obradors 6-10, Baixos). En aquesta trobada us explicarem detalladament en què consisteix aquest nou servei, com us pot ser útil en el vostre treball als barris i us presentarem a les persones responsables del mateix.

Preguem confirmeu assistència al correu: servei@favb.cat

Aprofitem aquest correu per fer-vos arribar una convocatòria per aturar el desnonament del Matias, veí de Sant Andreu, el proper dimarts 14 de juny. La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca ha convocat una concentració pacífica a la que la FAVB dona el seu suport i us convida a donar difusió. Més informació aquí

Entre totes podem aturar el drama dels desnonaments així com fer front a les greus vulneracions de drets fonamentals per part d’entitats financeres i grans propietaris.

2 pensaments sobre “Convocatòria a les Associacions de Veïns de Barcelona pel 16 Juny 19.30 hores

  1. La labor que estaìs realizando es encomiable,ninguna fuerza popular a tenido tanta aceptaciòn por ser Justa e digna para los demàs personas ,ni la Iglesia se a ponuniado encontra de los bancos i polìticos ni monarquia ,ya que no pueden ser inpaeciales.gracias a todoos y cuenten cn mi apoyo.

  2. La labor que estaìs realizando es encomiable,ninguna fuerza popular a tenido tanta aceptaciòn por ser Justa e digna para los demàs personas ,ni la Iglesia se a pronunciado encontra de los bancos i polìticos ni monarquia ,ya que no pueden ser inpaeciales.gracias a todoos y cuenten cn mi apoyo.

Els comentaris estan tancats.