Mobilització 14/15 Parlament

Hola Barris!!

Aquest correu és una mica extens però important, cal que el llegiu! Es tracta de proporcionar informacions per la mobilització del 14-15 + altres cosetes.

  1. El divendres al vespre (sobre la hora de l’assemblea general de plaça Catalunya) tindrem els paquets de difusió per repartir-vos. Hi haurà: Cartells grans, cartells petits per botigues, octavetes i enganxines. És important que ens confirmeu si vindreu a buscar-los, qui vindrà i quan (això darrer és per seguretat). Si no podeu, ens encarregarem de que us arribin com a molt tard pel dissabte-diumenge. El lloc de recollida serà la comissió extensió el divendres de 21:00 a 00:00 i el dissabte de 12:00 a 20:00 (preferiblement divendres!).
  2. Recordem que el divendres tenim a les 18:00 Trobada d’esplais i agrupaments escolta i a les 19:30 assemblea general d’educació. Em comenten que les assemblees de barri que tinguin comissió d’educació es posin en contacte ambeducacio.acampadabcn@gmail.com ; Per altra banda, el dissabte a les 12:00 hi ha trobada de treballadors i treballadores indignades en lluita (es planteja com la trobada de barris i pobles però en aquesta ocasió amb sectors de treballadors/es) ; Finalment, el dilluns a les 17:00 hi ha una xerrada sobre desobediència civil i a les 19:00 un taller pràctic sobre desobediència civil (es demana que les assistents portin material com matalassos, paper de pancartes, etc).
  3. Per la mobilització del 14-15 hi ha dos eixos de treball. Un està elaborant tot el seguit de continguts específics per la mobilització que s’extreuen dels continguts elaborats a l’acampada i que s’escenificaran en una pàgina web que estarà operativa demà dijous o divendres com a molt tard i que us farem saber. L’altre eix s’encarrega de l’acció del 14-15. S’està elaborant un document on hi apareixeran les recomanacions, un mapa i la dinàmica de l’acció. El document serà públic i us els farem arribar tan bon punt estigui elaborat. La convocatòria és a les 19:00 al Parlament . Es valora com a interessant que es pugui anar baixant cap el Parlament amb columnes de gent des de cada espai de lluita (barris, sobretot), cosa que depèn del que decideixi cada barri. Sabem que alguns ja tenen preparades convocatòries i marxes per arribar al parc. És important que ens les feu arribar per poder posar-les al document que s’està elaborant per explicar l’acció. Us tornarem a enviar un correu amb el cartell en format digital (per si teniu capacitat de fer-ne més, ja que l’acampada està una mica xunga de pasta), el document sobre l’acció del 14-15 i les pròximes infos que es vagin tenint (contactes amb jurídica, activitats plantejades durant el 14 i 15, etc).
  4. Finalment, des de comissió jurídica ens demanen que porteu, abans del 14, les firmes que tingueu (si en teniu) demanant la dimissió d’un tal Felip Puig.

Res més, seguim en contacte i seguim difonent que la lluita és als barris!!

Salut!

http://extensiobcn.wordpress.com/