Properes convocatòries i mobilitzacions

Dijous 9 de juny, a partir de les 16:00h, als Jardinets de l’Alguer — Taller de pancartes. Porteu, en la mesura del possible, llençols per a reutilitzar.

Dissabte 11 de juny: a les 10:00h, als Jardinet de l’Alguer — “Entrem a Can Batlló”. Trobada per anar a Sants a participar, amb l’assemblea de Sants, en l’ocupació de Can Batlló, espai industrial que des de fa 35 anys es reivindica com a equipament públic. Més informació aquí .
La pressió veïnal aconsegueix la cessió de la nau 11 de Can Batlló dos dies abans de l’entrada al recinte.. Llegir més…
 
Diumenge 12 de juny: a les 16:00h, als Jardinets de l’Alguer — Trobada de la comissió temporal “14 i 15 de juny”, que s’encarrega de difondre la convocatòria i parlar amb els barris veïns.
Diumenge 12 de juny: a les 18:00h, als jardinets de l’Alguer — Xerrada sobre la banca ètica, a càrrec d’una veïna del barri.
Dimarts 14 de juny: Acampada a Ciutadella. S’ha concretat un punt de trobada al barri, el dimarts a les 18:00h (convocatòria general a les 19h al parc de la ciutadella).
Dimecres 15 de juny: ATUREM EL PARLAMENT. A partir de les 07h, al Parc de la Ciutadella.
Dimecres 15 de juny: Concentració al CAP MANSO de 14h a 14:30h. Prou retalldes!
Diumenge 19 de juny: Manifestació internacional. A les 16:00h als Jardins de l’Alguer per arribar a Pl.Catalunya a les 17:00h, on s’iniciarà la manifestació conjunta.
Dijous 16 de juny: Assemblea de barri, a les 19:30h als Jardinets de l’Alguer
cartell mobilitzacions

2 pensaments sobre “Properes convocatòries i mobilitzacions

 1. La pressió veïnal aconsegueix la cessió de la nau 11 de Can Batlló dos dies abans de l’entrada al recinte

  Avui s’ha signat l’acord en què la propietat cedeix a l’ajuntament la nau, i aquest la cedeix a la Comissió de Veïns de la Bordeta, al Centre Social de Sants i a la Plataforma Can Batlló és pel barri perquè hi puguin construir la Biblioteca Popular Josep Pons

  Josep Maria Domingo, president del Centre Social de Sants, explica: “Ha estat un exercici de combat veïnal, ens hem de felicitar, i també hem de reconèixer que hi ha hagut voluntat per part de la propietat i l’Ajuntament. Ha estat el millor resultat possible”.
  Imma Moraleda, regidora en funcions del Districte de Sants-Montjuïc, explica: “Sabeu que fa un mes vam obtenir per cessió anticipada dues naus però avui ens han cedit una nova nau que pensem que pot fer servei als veïns i ells estan contents de tenir-la i espero que la jornada sigui una jornada festiva, lúdica i que serveixi per començar aquest camí que tan espera el barri”.

  Enllaç a la notícia completa i fotos: http://www.el3.cat/noticies/noticia.php?p=3941

 2. Felicitats al moviment veïnal de la Bordeta i de Sants!

  la pressió i la determinació han fet que tant l’ajuntament com els propietaris de la nau industrial cedissin un terreny que es reclamava des de fa 35 anys.

  Una petita victòria més. Aquest és el camí!

  Salut!

Els comentaris estan tancats.