Comunicats sobre els fets del Parlament

Mentre des de l’Assemblea de Barri de Sant Antoni estem treballant per emetre un comunicat consensuat i propi sobre els fets del 15 de juliol a la Ciutadella, us deixem alguns enllaços a comunicats que diversos col·lectius han anat publicant:

Roda de premsa Acampada

Comunicado de la Comisión Manifestación 19J

Manifest de la comunitat universitària – Suport al moviment 15-M

ATTAC-Catalunya:

Estem indignats i som pacifics

EL 19 DE JUNY TOTES I TOTS AL CARRER! A LES 17 A PLAÇA CATALUNYA!

Hola tothom,

Després dels fets ocorreguts a prop del Parlament, el moviment dels indignats ha patit una desinformació intolerable per part de molts mitjans de comunicació.

La concentració al Parlament era pacífica, però la violència d’una minoria (a l’espera de saber qui eren) era la noticia principal dels mitjans. En moltes ocasions es va utilitzar el termini “els indignats” per parlar dels violents, la qual cosa constitueix una mentida. D’altra banda, les notícies indicant que el moviment rebutja la violència apareixien amb molt menys importància que les declaracions dels polítics.

Ahir, divendres, La Vanguardia va decidir pixar-nos a sobre amb la seva portada. Com sovint, un mitjà de comunicació es converteix en un micròfon a disposició dels polítics, repetint una declaració de Mas que no té res a veure amb la veritat (“És Kale Borroka”). Pel que fa a la foto que ocupa casi tota la portada (gent banyant-se a les fonts de Pl. Catalunya amb el títol “indignats o incívics?”), la voluntat és clarament de desprestigiar-nos, quan es tracta d’unes poques persones, de cap manera representativa del moviment.

Quant a Telemadrid, mireu aquest video que no necessita comentaris:

https://www.youtube.com/watch?v=ibir-3Y9ALQ&feature=player_embedded

Ja serà temps de debatre públicament d’allò que han de ser els mitjans de comunicació dins una societat democràtica, i qüestionar el seu funcionament i les seves estructures. Però ara és molt important que el màxim de persones ens sumem a la manifestació d’aquest 19 de juny:

  • per defendre’ns d’aquests atacs;
  • perquè l’aprovació de retallades dels nostres drets, que no figuraven a cap programa electoral, que estan impulsades per un partit que el 77% dels electors catalans NO van votar, i que són “exigides” per institucions NO democràtiques com la Comissió Europea, el FMI, o les agències de rating, NO ÉS DEMOCRÀTICA!!
  • i perquè sobren els motius: http://www.youtube.com/watch?v=C8Rp_ea1CF8&feature=mh_lolz&list=HL1308244961

No deixem que ens embrutin! No deixem que ens manipulin!

EL 19 DE JUNY TOTES I TOTS AL CARRER!!! A LES 17 A PLAÇA CATALUNYA!!!!!

ESTEM INDIGNATS I SOM PACÍFICS!!!