Acta primera assemblea “Comisió de difusió” 21-Juny-2011

Breu resum de les idees aportades i tractades:

– Sobre la taula informativa permanent als Jardinets de l’Alguer: esperem que poguem organitzar-nos voluntàriament en torns per portar/muntar/desmuntar/recollir, de manera que la taula no falli cap dia. Disposem d’un programa informatic (doodle) com a calendari d’ús sencill per relacionar persona-dia i anar omplint buits.

– Seria interessant apropar-nos a Xarxantoni així com la resta d’associacions i entitats de barri per establir llaços i ampliar les possibilitats de difusió i recull.

– Existeix la possibilitat d’anar els dijous a Plaça Catalunya a recollir material ( “difusió sobre rodes” ) sorgit de la feina que es va a dur a terme allà i reaprofitar-lo. Plantejem fer-ho i portar-lo a l’assemblea per debatre la seva conveniència i difusió.

– Òviament hem de produïr material per la qual cosa necessitem identificar la copisteria més barata (i fins i tot algú compromès que ens faci un bon preu ;). Cercarem alternatives i acceptem qualsevol suport de qui pugui fer còpies de manera autònoma (feina, universitats…).

Amb relació amb la producció de materials hauriem d’estar guiats per un principi d’economia ecològica, amb formats reutilitzables i primant les formes de major impacte sobre el simple buzoneo a imitació del correu comercial.

– Seria útil elaborar un mapa del barri distribuït per zones per tal de coordinar-nos a l’hora de fer difusió. Ja hi estem treballant.

– Entenem que és molt important poder expandir la bústia de suggeriments més enllà de la taula informativa com a forma d’apropar-nos al veinat, fer-nos sentir, demostrar que estem desitjant escoltar les seves veus, que els necessitem per arribar lluny. Construim una imatge fora del clitxe del mitjans, recollim experencies, suggeriments, idees, crítiques.

El metode encara esta molt verd tot i que dispossem d’algunes idees. El que està clar és que hauriem de superar el cartell en blanc amb l’única inscripció d”indigneu-vos”.

– Propossarem a l’assemblea l’elaboració d’un díptic o format similar per difondre de manera sencilla i propera el debatut i els temes actuals, sense perjudici és clar de l’acta oficial/formal penjada al web.

– Com en d’altres molts aspectes ha sorgit debat sobre la financiació, cosa que s’haurà de tractar a l’assemblea. En principi les dues alternatives lògiques semblen ser: fer caixa comuna o bé demanar aportacions puntuals per accions concretes.

Anuncis

2 pensaments sobre “Acta primera assemblea “Comisió de difusió” 21-Juny-2011

  1. Retroenllaç: Butlletí setmana 20/26 Juny « Assemblea de barri de Sant Antoni

Els comentaris estan tancats.