Acuerdo relámpago CCOO/UGT-Conselleria Treball

Com es va comentar ahir a l’assemblea, el 22 de juny els sindicats CCOO i UGT van signar les retallades del sector de Sanitat.Un veí ens comenta “He ido para la conselleria y me he encontrado un grupo de personas http://twitpic.com/5fdqb9 y hemos charlado un poco sobre posibles respuestas. Estan muy enfadados!! Habría que hacer un poco de publicidad ¿facebook? y a las asambleas de barri. (En cornellà martes 22 acción http://blip.tv/file/5284938)” A més, també ens fa arribar un anàlisis que sembla venir del entorn del sindicats però del qual no podem contrastar l’autoria ni el contingut del acord al qual fa referència:

  1. Pretén augmentar les jornades laborals del personal, introduïnt a més, la flexibilitat horària. Quan, des de qualsevol perspectiva raonable la solució pasa per distribuir la feina, ningún pot creure que aquesta proposta és inútil per posar en marxa un pla d’estabilitat de l’ocupació, sinó tot el contrari. Volen el compromís de la part social per acomidar tot el personal que no sigui de plantilla, fins i tot temporalment, una part important del personal fix (nomès és comprometen a no fer cap ERO d’extinció).
  2. La proposta d’acord contempla l’acceptació de més acomidaments quan hi hagi sentències que condemnim el retorn del 5% descompat del salari.
  3. També volen que part del nostre salari es vinculi a la gestió dels centres i a la nostra distribució individual de retallades de prestacions i serveis, tot aixó en un marc negociador artificial, lúnic objectiu del qual es compromet el sindicats a traslladar els àmbits negociadors legalment establerts unes retallades que mai s’haurìen de signa

Un pensament sobre “Acuerdo relámpago CCOO/UGT-Conselleria Treball

  1. Retroenllaç: Butlletí Nº1 – setmana 20/26 Juny « Assemblea de barri de Sant Antoni

Els comentaris estan tancats.