Flotilla de la Llibertat, rumb a Gaza necessita ajut urgent

La Campanya de la Segona Flotilla de la Llibertat -Seguim sent humans es troba en la fase final. Aquesta setmana, entre dijous i divendres, està previst que tots els vaixells que composen la Flotilla es trobin en aigües internacionals per posar rumb a Gaza.Però les pressions d’Israel i Estats Units estan fent efecte, i les traves burocràtiques,amenaces i sabotatges que s’estan patint han provocat un retard en la sortida prevista, i un augment de les despeses previstes que estan deixant els fons recaptats durant la campanya de sensibilització sota mínims.

En aquests moments, hi ha seriosos problemes per poder comprar el gasoil necessari per fer el viatge de tornada des de Gaza, el que posa en perill tota la feina feta fins ara.

Necessitem urgentment la vostra aportació solidària.

Les companyes i companys  que han de viatjar en els vaixells estan posant molt de la seva part, potser fins i tot la vida. Nosaltres, des d’aquí, podem fer petits gestos individuals que, sumats, permetran que la nostra solidaritat li arribi a la gent de Gaza.
I ho farem, perquè a Catalunya som un poble solidari amb els pobles oprimits del món, com el poble palestí.

Un simple gest: Aportem cadascú  5 € per comprar el gasoil que posarà el  vaixell “Gernika” Rumb a Gaza.

Ajut econòmic:
BIC/SWIFT: CLPEES2M – IBAN: ES17

CCC: 3035 0395 16 3950002133

Transferència segura per internet via Paypal


Us enviem tanmateix, alguns reculls de premsa:
Com sempre, us demanem també que esteu atents a la pàgina web www.rumboagaza.orga Facebook, Catalunya Rumbo a Gaza (pàgina oficial), Rumbo a Gaza (página oficial) i a Twitter, @CatFlotilla, @rumboagaza perquè el moment està arribant.
Salutacions solidàries,
Rumbo a Gaza Catalunya

organitzacionsrag.cat@gmail.com
premsa.ragcat@gmail.com
www.rumboagaza.org