Necessitats Urgents!

Per al dimarts dia 11 ens cal el següent:
 • Local
 • Micròfon
 • Amplificador
 • Logo i frases per a les xapes.
 • Diners per chester.
 • Gent per a la difusió de la propaganda de dimarts 11!

Si podeu col.laborar amb alguna cosa us agrairem ens feu arribar un correu i mirarem de contactar amb vosaltres.

3 pensaments sobre “Necessitats Urgents!

 1. Algu pot dirme per que necessitem el micro i l’ampli?

  Si és per l’assemblea, fem servir el de sempre. En cap moment s’ha dit el contrari.

  Es diferent que és per coses externes a l’assemblea, que està bé parlar-ho abans, pero pel que fa a l’assemblea cap problema! 🙂

 2. Bones,

  per a aquest dimarts i els propers no hi ha problemes respecte a l’equip de sò. Potser a mig-llarg termini ens quedem sense (per que no és de propietat de cap entitat del barri, el tenim cedit a títol individual algunes persones de l’assemblea de barri), però no creiem que sigui una cosa imminent.

  respecte al local: no se si fa referència al local d’hivern o a un espai on guardar les coses de l’assemblea. El local d’hivern n’hem de parlar després del 15-O, si no vaig errat. Primer de si en volem, doncs no tothom pensava igual, i després, si s’escau, de quin podem utilitzar.

  si del que es tracta és del local on guardem les coses de l’assemblea, s’haurien d’aclarir algunes coses. Ara mateix hi tenim dos carros: l’habitual, d’aeroport, que utilitzem gairebé a cada acte que fem, i que l’associació de veïns i veïnes (AVV) no té cap inconvenient en que el tinguem allà. I un segon carro de supermercat ple de coses variopintes des de fa mesos (pancartes, octavetes i cartells antics, sprais de pintura, cartrons,…). Aquest carro, ara que ja han començat les activitats habituals a l’AVV i falta espai, fa més aviat nosa i nosaltres tampoc li donem cap utilitat. El que amabement ens van demanar, amb confiança, a alguns de nosaltres, va ser de veure si podiem trobar un espai per a aquest material i portar el carro a un altre lloc.

  Per últim, el tema de recollir diners per a les detingudes el dia del Parlament, vam quedar en que ens informarem de com es preten conduir això des de la comisió jurídica i en coordinació amb la resta de barris. Això no treu que, certament, poguem anar constituint una bossa de resistència econòmica.

  D’altra banda, SI QUE CALDRÀ GENT PER FER DIFUSIÓ DELS CARTELLS DE CARA A LA MANI, DIMARTS DESPRÉS DE L’ASSEMBLEA!

  I a veure si demà hi ha gent inspirada per idear alguns eslògans per a les xapes. vinga! idees!

  Salut!

  Aleix

 3. Hola,

  Me alegro recibir buenas noticias, visto que yo entendía que la asociación de vecinos no podía guardar más tiempo
  el material de la asemblea; al igual que por el material sonoro y que estabamos ya a la calle.
  Creo que hace ya 2 meses que se desplace el tema del “local”. Estaría bien si tuvieramos el nuestro propio, tanto para depositar el material que para trabajar juntos.

  me puedes decir entonces si mañana tendrá lugar la venta de libros en el jardinet?
  si tengo que ir a la 18h00?

  gracias por todas esta información

  un abrazo

  Val

Els comentaris estan tancats.