Roda de premsa demà dijous de les quatre persones imputades i no detingudes pels fets del Parlament

Les quatre persones imputades pels successos del 15-M que encara no han estat detingudes es personaran davant del Jutjat de Guàrdia per requeriment judicial i per denunciar més irregularitats en el procés judicial.

12 d’octubre.- Demà,  dijous 13 d’octubre, les quatre persones imputades que encara no han estat detingudes pel cas de les protestes del 15-M front al Parc de la Ciutadella i que el dimarts passat ja es van personar voluntàriament a declarar davant de l’Audiència Nacional, es personaran davant de Jutjat de Guàrdia (Ciutat de la Justícia, Gran Via de les Corts Catalanes 111, Edifici I) per requeriment judicial i per a denunciar greus irregularitats d’aquest procés judicial.

Durant la roda de premsa les persones imputades explicaran també perquè han decidit no facilitar ser fotografiats ni facilitar mesures ni anàlisis fisiomètriques i acollir-se al dret fonamental a l’honor i a la protecció de la pròpia imatge.

Per aquest motiu es temen de nou actuacions policials il·legals en contra de les persones imputades. Actuacions que ja han estat criticades pel mateix Tribunal Superior de Justícia de Catalunya i pel Consejo General del Poder Judicial i titllades “del més absolut menyspreu als drets individuals dels ciutadans”.

Cal recordar que demà també està prevista una roda de premsa a les 12 hores per a presentar una querella col·lectiva contra el Conseller Felip Puig, els comandaments responsables de l’operatiu del violent desallotjament del 27-M a la Plaça Catalunya a la seu de la Federació d’AV de Barcelona, seguida d’una manifestació a la Plaça Sant Jaume.

Per a més informació:
Advocat de les persones imputades (639 31 90 18)
Persona imputada cas 15-M Parlament (615 59 28 35)

Imputades fets Ciutadella <15mlliure@moviments.net>

CONVOCATÒRIA PELS MITJANS DE COMUNICACIÓ

ACTE:
Roda de premsa per a denunciar greus irregularitats en el procés judicial 15-M Parlament

Intervindran:
Advocat i 4 persones imputades

DIA:
Dijous,  13 d’octubre

HORA:
10:30 hores

LLOC:
Jutjat de Guàrdia (Ciutat de la Justícia, Gran Via de les Corts Catalanes 111, Edifici I, L’Hospitalet de Llobregat)