Crida per continuar passant a l’acció [#Edifici15O]

A les assemblees de barri, xarxes de suport mutu, col·lectius i persones interessades

El passat 15 d’Octubre vam passar a l’acció ocupant un edifici a Nou Barris. Des de llavors portem 10 dies de lluita que no haguessin estat possibles sense el suport de moltes persones, col·lectius i assemblees. Volem agrair aquest suport. Aquests gestos confirmen que el Moviment 15 M respon als conflictes concrets, que som moltes i que tenim força. Això ens dóna confiança a l’hora de fer aquesta crida per seguir passant a l’acció.

Han passat per aquí moltes persones en una situació semblant a la de les famílies que hi vivim. Sabem que no son situacions aïllades, que cada dia es segueixen executant desnonaments i cada cop més persones ens veiem abocades a marxar de casa, del barri i a amuntegar-nos en pisos de familiars i amics, molts cops dispersades i sense poder conviure amb la pròpia família. Vides en perill per falta d’una manera raonable de sostenir-se en un sistema que posa per davant els beneficis econòmics i els privilegis de les elits a les necessitats bàsiques de les persones. Nosaltres amb aquesta acció hem donat una solució col·lectiva i d’excepció a una situació d’emergència. No podem esperar més, prenem en mà les solucions als nostres problemes quotidians.

Ens agradaria estendre aquesta pràctica. Ens agradaria que l’acció que vam tramar juntes sigui la primera d’una nova onada de patades col·lectives a la porta. Hem de tenir present que la visibilitat de l’acció dintre del context del 15 O., ha legitimat de fet aquest tipus d’acció davant de l’actual situació. Cada cop som més les que tenim clar que no podem romandre passives esperant que els mateixos que han causat aquest desastre ens ofereixin una solució.

Us convidem a un dinar popular i a un debat obert sobre com seguim passant a l’acció. La lluita ens dóna allò que el poder ens pren.

Dissabte 29 d’Octubre a les 14h esteu convidades a dinar amb nosaltres a la plaça de les rajoles, front l’edifici15o (C/ Almagro 2-4). A partir de les 17h farem el debat.

 edifici15o@gmail.com

 http://edifici15o.wordpress.com