Demà a l’assemblea: 20N, el compte enrere

Demà a l’assemblea de barri el tema central seran les accions que durem a terme l’assemblea i el 15M-BCN de cara a les eleccions del 20 de novembre.

A la darrera assemblea (veure acta) es van aprovar les següents accions: 1) taula informativa i de recollida de propostes tots els dies de la setmana que ve. 2) acampada al barri, pendents de saber què es farà a la Pl. Catalunya. 3) dinar popular el diumenge 20N.

El grup de treball s’ha reunit, des dels barris arriben propostes i l’assemblea demà ha de decidir com es poden combinar les diferents accions.

Així doncs, dimecres 9 de novembre, a les 19:00h als Jardinets de l’Alguer (Mistral/Calàbria), Assemblea de Barri: què fem per al 20N?

Proposta d’ordre del dia:

1. Presentació (aprovació de l’acta anterior i recordatori dels mecanismes de l’assemblea)

2. Debat 20-N:

2.1.  Comentaris i relfexions sobre l´equilibri d´accions barri / fora de barri

2.2.  Propostes i estat de les coses a Barcelona (des de l’Espai de Coordinació)

2.3.  Seguiment del grup de treball 20N: presentació de les propostes concretades

2.4. Presa de decisions: com combinem les propostes existents?

3. Torn de paraula obert a comisions i persones

4. Cloenda (propera dinamització i valoració)

 

Un pensament sobre “Demà a l’assemblea: 20N, el compte enrere

 1. Penso que les manifestacions i els actes que s’han fet fins ara, hn estat molt bé. Crec que han estat una forma de que veiem i de que vegin, que no som pocs , i de que estem enfadats, units i força organitzats.
  Tot i així, crec que sense utilitzar la violència, si caldria fer un pas cap una mesure de pressió que dones un nou toc d’atenció amb una repercusió més contundent i més preocupant per als poders econòmics, que al cap i a la fi, són els que manen.
  Fa temps que penso que caldria proposar alguna mesura que afectes als bancs i per tant al capital, vertader poder mundial i origen de bona part dels nostres mals.
  Crec que una retirada important, establerta,de diners dels comptes per part de tots aquells que puguin fer-ho. seria una mesura important de pressió per a fer-se escoltar.
  La butxaca , molt cops, ens fa pensar més que les paraules.
  La retirada de diners podria fer-se per parts, i anar-se repetin en funció de si hi ha o no resposta a les nostres peticions.
  Podriem combatre el diner amb el diner.
  Sols no som res, però junts podem produir un bon mal de cap.

  Salutacions

Els comentaris estan tancats.