Avui 16N: assemblea de barri i acampada

Avui 16 de novembre, a partir de les 17:00h a l’avinguda Mistral amb Calàbria, l’Assemblea de Barri convoca a implicar-se en les mobilitzacions prèvies a les eleccions generals i al debat sobre les línies d’acció que hem d’emprendre al barri.

Convidem a tota la ciutadania a venir al punt de recollida de propostes, a l’assemblea de les 19:00h i, com no, a l’acampada.

 

Horari:

17:00h – Punt de recollida de propostes i informatiu: l’espai de trobada per a totes aquelles persones que vulguin informar-se sobre les eleccions i/o proposar alternatives, col·laborar amb l’acampada o amb l’assemblea, etc. Al mateix temps i al mateix espai començarem a muntar la infrastructura de l’acampada.

19:00h – Assemblea de barri: 1) Breu introducció 2) Torn obert: què ens porta a mobilitzar-nos? 3) Com està prevista l’acampada 4) Torn obert final

22:30h – Sopar popular

Des de l’acampada podrem difondre tant al web com al twitter (@barrisantantoni ; #acampantoni) l’actualitat més inmediata de l’assemblea. I si és possible provarem de difondre l’assemblea de les 19:00h en directe a través d’internet (streaming).

 

____________________

Premsa:

Acampades, vagues, manifestacions i accions la setmana prèvia a la jornada electoral del 20-N (La Directa, 14.11.2011)

Trenta indignats acampen per segona nit a la Plaça Catalunya (Diari de Girona, 14.11.2011)