Convocatòries i informacions [actualitzat]

Després d’uns dies d’inactivitat, des de comunicació tornem a posar-nos a fer feina per tal de difondre la informació que arriba tant al mail com des de l’assemblea i l’espai de coordinació de barris.

Convocatòries properes:

Dimarts 29, a partir de les 06:00h — Concentració permanent a l’habitatge18N de Sants davant l’amenaça de desallotjament imminent que han difos des d’aquest vespre.

Dimecres 30, a les 19:00h — Assemblea de barri. Veure l’acta de la darrera assemblea aquí. En principi no hi ha grup creat per tal de preparar i moderar la propera assemblea. Si no sorgeix, el mateix dimecres a les 18:30h poden trobar-se les persones interessades a moderar i, partint de l’acta anterior, plantejar a l’assemblea l’ordre del dia.

Documents de l’Espai de Coordinació entre Barris:

Acta de l’espai coordinacio de barris del 25 de novembre

Graella de propostes dels barris Es tracta del recull de propostes que van fer els barris a la darrera reunió, amb la valoració que en van fer els diferents barris. Nosaltres només portavem parlades algunes de les propostes, de manera que no vam pronunciar-nos en moltes. Hauriem de donar-hi una ullada per veure si hi ha accions i propostes que ens semblen interessants per a sumar-nos-hi.

I per anar-hi pensant…

13 i 14 de desembre: Aturem l’Audiència! 15Mlliure.org

aturem l'audiència