Convocatòria comuna per al 28 de desembre.

Hola!

Proposta inicial de Guinardó-Can Baró (23 novembre)

A la reunió de l’Assemblea Social Guinardó-Can Baró d’ahir 22 de novembre, es va proposar fer una crida per una convocatòria comuna i oberta a totes les assemblees de barris, ciutats, pobles i viles. Aquest divendres 25 la presentarem al Espai de Coordinació de Barris que es farà al Carmel. Esperem que tingueu temps per poder discutir-la a la vostre assemblea. Al Espai de Coordinació podrem donar-vos mes informació encara que del que es tracta es que entre totes muntem alguna cosa grossa per aquesta data. Totes les idees i propostes son benvingudes.

Salut!


PROPOSTA: CONVOCATÒRIA COMUNA PER EL 28 DE DESEMBRE.

Davant de la necessitat de fer-nos cada vegada mes fortes i amb el propòsit de demostrar que volem continuar fent accions totes juntes:

Des de l’Assemblea Social Guinardó-Can Baró, us convoquem a totes les assemblees de barris, ciutats, pobles i viles a organitzar un esdeveniment conjunt per aquest proper 28 de desembre. Es tracta de una convocatòria oberta en la que les accions les decidirem entre tots els barris, comissions i sectors en lluita que vulguem participar però aquesta vegada convocada des de els barris.

L’idea es veure que podem fer plegades el dia 28 de desembre. Pot ser que decidim fer activitats a totes les assemblees amb un lema comú. Potser una Mani-Festa-Acció conjunta. O poder activitats el dia 28 i una Mani-Festa-Acció un altre dia.

Evidentment la data es una proposta i també es pot discutir. La idea surt de jugar amb el concepte de innocència i de muntar alguna cosa grossa en mig de unes festes que molt sovint representen el pitjor del sistema soci-econòmic que patim.

Nomes es tracta de fixar una data amb una mica de temps per fer visible de forma mes global la feina de les assemblees a nivell local. En aquest sentit, la proposta es podria fer extensiva a tot el territori.

Per això us convoquem primerament a una reunió el divendres dia 2 de desembre (lloc a confirmar) per parlar-hi totes juntes.

Esperem la vostre resposta!. Construïm entre totes una agenda comuna!

Salut!

Blog: Convocatoria28D.wordpress.com

Correu: convocatoria28d@gmail.com

Facebook: Grup Convocatoria 28D

Twiteer: @Convocatoria28D