28 de Desembre: Hem perdut la innocència

Des de la reunió del dissabte 17 de desembre a la Casa de la solidaritat per preparar el 28D, “Hem perdut la innocència”, s’estableix el següent full de ruta:

20 de desembre, dimarts, a les 19:00 hores a la Casa de la solidaritat, Vistalegre, 15:
Recollida de cartells i llufes:
500 cartells DINA 4 i 500 DINA3.
8.000 llufes (pamflets DINA5) amb set mentides diferents i una en blanc perquè cadascun escrigui el que vulgui.
Pressupost estimat de la difusió: 200 euros. Hi ha temps per pagar.

Aquesta és un primer tiratge per proveir de material. Es pot fer una altra per al dijous 22, que es repartiria en la reunió de transports al carrer Padilla, si es necessiten més. Encara que també es farà arribar el disseny per internet perquè cada barri en pugui fer més. 

Signen la convocatòria:
Guinardó-Can Baró, Raval, Sant Antoni, Gótic, Els Corts, Dreta de l’Eixample, Sarrià-Sant Gervasi, Sant Andreu, Muntanya, Carmel, Sants, Poble Sec?
La signatura de la convocatòria, acordada en la reunió de l’espai de coordinació del divendres 16, només significa això i respon a la necessitat d’establir en el cartell la participació del màxim de barris.
La participació real esperem que sigui major, de la mateixa manera que s’entén que algun dels barris signataris no tingui capacitat o arribi a un acord de participació real.

Proposta:
Que durant aquesta setmana cada assemblea faci el seu propi pla d’acció per fer al matí i la difusió de la convocatòria (pel barri i/o transports públics, fent perfonmances o repartint llufes al anar a treballar).
Que cada assemblea munti pel 28 un “chiriguitu” en Plaza Catalunya: Amb el seu propi taller de llufes grans i petites (amb cartrons i papers, per fer, mig fets, a gust de la creativitat assembleària), amb difusió de les seves activitats i si es vol, venda d’alguna beguda o coses que puguin servir per autofinançar l’esdeveniment i les assembleas.

Materials necessaris per muntar un taller de llufes petites, grans i gegants
Cartrons, retoladors, tisores i cúter, cinta adhesiva i cordill per enganxar-los o penjar-los. 
Sobretot, pals i canyes per poder fer una plantada!

Quedem a les 19:00 al costat del monument a Macià per anar muntant juntes els “chiringos”. 

Divendres 23, a les 19:00, a la Casa de la soli, Vistalegre, 15, ultima reunió preparatòria de l’esdeveniment, important que assisteixi algú de cada barri que vagi a participar.

MOLT IMPORTANT: ESTABLIR UNA *COMUNICACION FLUÏDA ENTRE TOTS ELS BARRIS QUE PARTICIPIN DURANT AQUESTA SETMANA A través DE LA LLISTA DE CORREU DE L’ESPAI DE COMUNICACIÓ. 

Tota la informació, cartells, actes i llufes a: http://28d.espaicoordinacio.cz.cc/


2 pensaments sobre “28 de Desembre: Hem perdut la innocència

  1. Retroenllaç: Dimecres 21, a les 19:30h: assemblea! « Assemblea de barri de St Antoni

  2. 28D: Hem perdut la innocència: Convocatòria Barcelona Ciutat

    El 28 de desembre us convoquem a totes i a tots a celebrar que hem perdut la innocència.

    A partir de les 7 de la tarda cada assemblea muntarà un taller de ninots gegants (porteu materials per construir el vostre), armarem el pessebre i cantarem nadales indignades.

    Després, recorrerem el centre de la ciutat per mostrar que hi ha vida en aquest planeta més enllà del consum i la submissió. Per acabar la festa, alliberarem a Heli, el gran ninot indignat.

    Porteu instruments (panderetes, simbombes …) per fer sentir que ja no creiem les seves mentides, que els nostres drets són trepijats quotidianament i que vivim una broma pesada 365 dies a l’any.

Els comentaris estan tancats.