Dimecres 21, a les 19:30h: assemblea!

Una setmana més ens trobarem, als Jardinets de l’Alguer (Mistral/Calàbria), les veïnes i veïns compromesos amb el canvi social per provar de posar fre a la campanya que governs i poders fàctics han emprès des de fa temps contra les classes populars d’arreu.

La proposta d’ordre del dia parteix de l’assemblea de fa dues setmanes i és la següent:

1. Breu valoració de l’assemblea de districte de dimecres passat (Sant Antoni, Esquerra de l’Eixample i Dreta de l’Eixample). (10′)

2. Local d’hivern: Punt decisori. A l’anterior assemblea vam acordar el trasllat temporal a un espai tancat. Es tracta de decidir a quin anirem, i si ens posem d’acord ràpidament, podem valorar el temps que ens hi volem estar i quins objectius ens posem per a aquests mesos veniders. (40′)

3. 28D: Punt expositiu i de debat. S’exposarà el full de ruta plantejat des de l’espai de coordinació i veurem en quina mesura hi pot participar Sant Antoni. Podeu consultar la proposta aquí i aquí. (30′)

4. Festa Major del Barri (del 13 al 22 de gener): La comissió de difusió exposarà les activitats i es demanarà a quines de les activitats participarem activament com a individus. (30′)

5. Cloenda: Caldrà tenir en compte el calendari per posar la propera reunió? Serà abans del 28D? Serà passat cap d’any o passat reis? (10′)

 

Per a esmenes a l’ordre del dia, mail o presencialment abans de les 19:30h. El temps de durada és aproximat, però hem de procurar no sobrepassar-lo per acabar a una hora raonable, cap a les 21:30h.