Assemblea Veïnal per pensar la Vaga del 29M

Davant la convocatòria de Vaga General el proper 29 de març, des de l’Assemblea de Barri de Sant Antoni creiem convenient promoure un espai on les veïnes i veïns del barri poguem pensar i debatre com volem viure aquesta jornada.

Ens trobem davant d’una reforma laboral extremadament agressiva vers els drets de la població treballadora, però també davant d’un conjunt de mesures antisocials acumulades els darrers mesos d’una gravetat absoluta i que demanen una resposta ciutadana contundent.

D’altra banda, sabem quin és el joc dels sindicats majoritaris. Han convocat una vaga que fins i tot el Govern semblava demanar i s’esperava. Una vaga, a més, que no farà enretirar la reforma laboral sota cap concepte. Com a molt rebaixaran alguns aspectes de dubtosa constitucionalitat, i tots ells, govern, patronal i sindicats, celebraran la victòria sense caure en contradiccions.

Creiem que la ciutadania ens mereixem més que això. Per això creiem que val la pena trobar-nos i parlar de com volem viure la jornada del 29M.

Així, convoquem una Assemblea Veïnal extraordinària el proper dissabte 24 de març a les 12:00h als Jardinets de l’Alguer.

Ens agradaria comptar amb la vostra presència i les vostres propostes. Nosaltres portarem idees. Volem escoltar les del veïnat. Decidim com volem viure la jornada del 29M al barri. 

Un pensament sobre “Assemblea Veïnal per pensar la Vaga del 29M

  1. Retroenllaç: Comitè de Vaga Casc Antic « Coordinadora Laboral i Suport Mutu 15M

Els comentaris estan tancats.