Acta de l’assemblea del 2 de maig de 2012

Acta de l’assemblea conjunta de Sant Antoni i l’Eixample Esquerra feta a l’avinguda Roma/Casanova el 2.05.2012

 

1.Valoración de las 2 asambleaas anteriores.

-Algunes de les presents ho valoren positivament, es té més força i ens cremem menys.

-Altres veuen que amb aquest procés hi ha gent que ha deixat de sentir seva l’assemblea de barri quan canvia de lloc i que segons l’esperat de ser més i amb més força, en canvi no és el que es concep.

-Es decideix que és massa aviat per extreure conclusions i que per ara seguim fent les assemblees conjuntament.

2. Reporte de Espai de coordinacio i propostes comunes http://asamblearaval.wordpress.com/proposta-dacta-de-lespai-de-coordinacio-27042012-casa-de-la-solidaritat-raval/

es comenta:

-proposta de Gràcia de que cada barri vagi farcint la pròpia caixa de resistència

-Coordinació de barris per organitzar macroconcert antiRepre 18Juny o 23J: la assemblea sembla acceptar bé la idea.

-Cassolada en repulsa de la Cimera BCE.

-Grup d’accions per al 15M

3. 3M, reunió BCE. Accions? La cimera dels pobres a Sant Andreu i Cassolades. Manifestació universitats 12:30, entrada informativa als nostres blogs? http://www.scribd.com/doc/92062752/bce-pdf

3.Germanetes: Festa? 

-Es demana ajuda als presents a l’assemblea de barriS per a organitzar un mercat d’intercanvi: surt un voluntari que s’encarregarà de la difusió a grups d’interés i de la logística(infraestructura: taules, donar contacte per a reserves..)

-Es fa la proposta de fer un taller de pancartes per al 12M. S’accepta la proposta. Ha de sortir una encarregada de portar el material.

-altres popostes: taller de percussió (una persona present s’encarregarà de contactar a veure què), xerrada 12M matí política (experiència, eines de lluita..)

4. Se’ns proposa de manera espontània per part del col·lectiu, fer una assemblea conjunta amb ANC per coneixer-nos, estar en contacte i  coordinar-nos si s’escau. S’accepta en assemblea. Contactarem amb ells per fer-la posteriorment al 15M.

5. Planes #12M15M

Fil per argumentari octavetes sobre sistema financer: https://n-1.cc/mod/threaded_forums/topicposts.php?topic=1286093&group_guid=924394

6. Charlas, debates en el barrio. El proper dia 6 M a la vermut popular CSO Carboneria, distris (Fanzine, copia&difon,…), punt d’info assemblees de barri, es farà una paellada destinada a fer caixa de resistència i s’organitzarà xerrada sobre vulneració al dret a l’assistència sanitària en el context actual (12h amb treballadora amb molta experiència al sector públic de sanitat).

7. Difusió

-Es demana una participació més activa en general en sentit: assemblea dimecres>comissió difusió. Cal decidir o almenys comentar a l’espai conjunt quines són les tasques que ha de fer la comissió per tal d’articular millor la feina i millorar el flux i relació dels dos espais.

-Surten 2 voluntaris per encarregar-se del punt d’info aquest diumenge.

-Es decideix dissenyar els propis cartells per encartellar per al 12M-15M. Estaran llestos per a recollir el diumenge al punt d’info al mercet del llibre de 2a mà. Les persones encarregades de la difussió de la festa germanetes també portaran el material el diumenge al punt d’info per a que la demés gent els pugui agafar.

8. Situació repressiva en augment. Diumenges anti-repressius/caixa de resistència. 

-Es parla d’altres dos grans projectes per als que farà falta col.laboració. Es tanteja l’intenció de la gent present, i en general l’assemblea sembla disposada a implicar-se als dos projectes, un en conjunt amb les altres assemblees de barri i l’altre ja està en marxa per un grup de gent que hi està treballant.

-Es manté un debat sobre la centralització vs. desdentralització a cada col·lectiu dels recursos econòmics que se’n poguèssin derivar. Una altra opció seria un híbrid de les 2 anteriors, on el major guany vagi a una caixa concreta(d’una causa concreta)/comuna, i la resta descentralitzat, on es puguin unir comandes determinades baix una sola compra però després descentralitzar les ventes…No s’arriba a un consens complet de cap de les opcions.

10.Salut. Article al blog ASSEE i Manifest per objecció de conciència de professionals sanitaris.

11.Escoles Bressol Indignades ens demanen als barris recolzament i difusió de la vaga convocada pels dies 8, 9 i 10 de maig i de la festa que faran el 6 de maig al Parc de la Ciutadella (adjunt info. i a la seva web http://escolesbressolindignades.wordpress.com/)

Un pensament sobre “Acta de l’assemblea del 2 de maig de 2012

  1. Retroenllaç: Calendari de Maig « Assemblea de barri de St Antoni

Els comentaris estan tancats.