Dijous 10M: Assemblea conjunta al barri, reunió de Recreant Cruïlles i activitats de la Universitat Lliure La Rimaia

Malgrat el desallotjament de la Universitat Lliure La Rimaia el dia d’avui, no ens aturem i l’assemblea conjunta amb l’Eixample Esquerra prevista per avui i que no s’ha fet per assistir a la manifestació de suport a #LaRimaia, es farà Dijous 10M a les 20:00 als Jardinets de L’alguer (Avda Mistral/Calàbria). La Universitat Lliure La Rimaia també fa activitats demà i han convocat, a la Plaça Folch i Torres, el taller de Bicitetas a las 17:30h i les classes de tango a les 19:00.

Cal tenir en compte que degut al canvi de dia, a la mateixa hora, hi haurà la darrera reunió de Recreant Cruïlles al solar de Germanetes (Borrell/Consell de Cent), on es tractarà de deixar tot enllestit per la gran festa al carrer per fer nostre l’espai públic i el solar de Germanetes, dels dies 11 i 12 de Maig.

Per això es proposa de ser puntuals i fer l’assemblea rápidament, deixant el punt de l’ordre del dia relatiu a Germanetes i la Festa per l’espai públic perque les persones interessades puguin anar a Germanetes i sumar esforços allà.

Ens veiem als carrers!