Mocador Solidari per a les Festes d’Estiu

La proximitat de les Festes d’Estiu del barri (cap de setmana del 29 de juny a l’1 de juliol) ha propiciat el sorgiment de propostes diverses que permetin omplir una mica la caixa de resistència del barri que està en marxa.

L’Assemblea participarà en diverses activitats i n’organitza dues. D’una banda, tant divendres com dissabte serà present als concerts que faran La Carboneria i l’Assemblea de Joves. En aquest darrer cas, l’activitat és el Desconcert, un minifestival multidisciplinar des de les 17h fins la matinada als Jardinets de l’Alguer que és força prometedor.

El diumenge 1 de juliol, l’Assemblea convoca, juntament amb altres entitats de barri, un Cercavila Unitari recollir les reivindicacions que s’han anat fent durant tot l’any. El Cercavila començaria a l’Espai de Germanetes i acabaria a Urgell/Floridablanca amb un vermut i una xerrada de Democràcia Inclusiva.

D’altra banda, també posarem a disposició del veïnat que en vulgui, un mocador solidari de barri, amb el disseny que vam aprovar a l’assemblea d’ahir i que podeu veure a la imatge.

Anirem informant a mesura que es concretin els actes.

De moment, podeu veure l’Especial d’Estiu del Barri que ha editat Portal Sant Antoni. Hi ha tota la informació que cal per saber què fer els caps de setmana de juny i juliol.