Acta de l’assemblea del barri de Sant Antoni 6/6/12

L’acta de l’assemblea la podeu trobar en PDF

Acta de l’assemblea del barri de Sant Antoni 6/6/12

  1. Cercavila

S’ha escrit una carta que s’ha enviat per mail a les entitats del barri, per convocar a la participació en el Cercavila i assitir a la reunió del dijous7/6/12. L’AAVV ha respost que passaria per la reunió. Es preveu passar amb la carta impresa per les entitats per entregar-la en mà. Es convocarà a una segona reunió el dijous 14/06.

Es farà una cafeta el divendres 16 de juny a la Carbo per recollir diners per gestionar aquesta acció i altres.

  1. 16J

Es va fer reunió convocada per CGT. Es convoca a participar des de tot l’estat. Es farà una manifestació que acabarà a Pl. Sant Jaume. S’anirà passant per diferent llocs simbòlics i fent actes. Hi ha una proposta complementària de l’Espai de Coordinació de Barris: judici a Bankia. En principi es farà quan acabi la manifestació. La propera reunió de CGT és div 8/6. La de l’espai de coordinació és diumente 10/6.

En principi no es convoca columna per anar-hi des del barri.

  1. Acció

Es queda diumenge a les 18.30 per seguir preparant l’acció i es convida a qui vulgui a participar-hi.

  1. Mocadors

S’ha de decidir si es compren les teles o es reutilitzen de les que hi ha a la Carbo. Es mirarà diumenge a l’hora del vermut. Es presenten varis estampats, es decideix el tercer. S’ha penjat a la web del barri.

  1. Taller Assemblearisme

Es convoca dimarts 12 a les 20h a la la Carbo o Jardinets de l’Alguer, segons el que confirmin les persones que fan el taller. Es discuteix si en un lloc obert o tancat. La majoria prefereix obert. Es deixa a decisió de les organitzadores.

Es convidarà al Poble Séc per compartir amb nosaltres com s’organitzen, ja que són una assemblea potent.

  1. Varis

Una persona proposa que en la trobada del Barris, Pobles i Viles que es farà a Sant Vicens el 13 de juliol, s’organitzi una acció pel 20-O. Per organitzar-ho, es proposarà una següent trobada al setembre.