16 de juny: Jornada de mobilitzacions

Matí: Manifestació contra la repressió, la reforma laboral i les retallades. Llibertat Andreu.

Són molts els motius per sortir al carrer! Ara més que mai, cal seguir lluitant!

Aquest dissabte 16 de juny a les 11.30h sortim juntes a defensar els nostres drets socials, laborals i civils.

Esdeveniment en facebook:
https://www.facebook.com/events/252075004893654/

Aquest dissabte, 16 de juny, sortirem al carrer a exigir:

-La derogació de la reforma laboral i de les pensions i la finalització de les retallades socials.

-La llibertat immediata de l’Andreu, l’absolució d’en Javi, Dani, Isma i Laura i Rubén, i l’amnistia de totes les persones condemnades així com l’arxivament de les causes i denúncies presentades a les qui lluiten i participen en les mobilitzacions de resistència a les retallades estructurals.

-L’absolució de totes les companyes detingudes a les Illes Balears: les 16 persones detingudes la setmana passada per les protestes contra Bauzà i les 4 que seran jutjades el 18 de juny pels fets de la Diada del 2010 i l’arxivament dels centenars de sancions per la Primavera Valenciana.

-L’eliminació dels cossos repressius i la prohibició de les bales de goma i els gasos lacrimògens.

-La Derogació de la Llei d’Estrangeria i el tancament dels Centres d’internament d’Estrangers

-La dimissió de Felip Puig, Manel Prat i de Jorge Fernández Díaz.

– Aturar la repressió als companys en vaga indefinida d’Astúries, Lleó i Castella i altres conques mineres.

Tarda:  #ElPobleVsBankia

Després de l’èxit d’OccupyMordor a les Torres de La Caixa (ara anomenades Torres Mordor), algunes assemblees de barri i moltes més amigues volem muntar-ne una altra el proper 16 de Juny davant de Bankia (La Bestia).

La convocatòria és:

  • 18h Seu del PP (c/Urgell, 249/ M Hospital Clínic)-> Macro-Cassolada per exigir dimissió Govern i anar a buscar als culpables de l’estafa financera i el rescat (saqueig)
  • 19h Seu Bankia (Diagonal amb Aribau) Judici Popular (19h) #ElPobleVsBankia .

En el judici participaran com a part acusadora -a més de les assemblees de barris convocants- la PAH, l’Auditoria del Deute, la Marea Groga, l’Observatori del Deute de la Globalització i molts més col·lectius i plataformes que tenen molt a dir sobre l’estafa Bancària, el Rescat (saqueig) i les seves conseqüències.

En aquesta ocasió però, la Sentència la decidirem i executarem entre tots i totes!!! No us ho perdeu!! Que el 16J sigui una jornada de lluita compartida al carrer i una crida a passar a l’acció!

1.No pagarem el rescat dels bancs! Per una Auditoria Ciutadana del deute.

2. Exigim la paralització dels desnonaments per raons econòmiques i un canvi en la llei hipotecària per a ladació en pagament retroactiva.

3. Exigim l’expropiació de tots els pisos de les entitats bancàries intervingudes i conversió en habitatge de lloguer social. Mentrestant, ocuparem els pisos buits de bancs intervinguts amb diner públic.

4. El processament i condemna de tots els banquers i polítics culpables de la crisi financera i de l’estafa de participacions (preferents i altres).

5. La destitució del govern de PPCiU i l’obertura d’un procés contituent de democràcia directa i real construida entre totes.

6. Nacionalització del sistema financer sotmès a un control popular i democràtic.

HT pel Twitter: #elPobleVsBankia #OccupyBankia
Event al facebook: https://www.facebook.com/events/170967779699777/