Activitats al barri aquest cap de setmana de Festes d’Estiu 2012: Música en directe, bon menjar autogestionat i Democràcia Inclusiva

Després de les celebracions del solstici d’estiu o Sant Joan als carrers del barri, organitzades per l’Ateneu Layret al c/ Calàbria, gaudirem de la continuació de les Festes d’Estiu amb el Desconcert que organitza l’Assemblea de Joves aquest cap de setmana.

L’Assemblea de Barri organitza dos actes el diumenge 1 de Juliol al matí, conjuntament amb el CSO La Carboneria que també organitza un concurs de truites, premiat amb una cistella ecològica de Can Piella i que finalitzarà amb un dinar popular.

En aquests temps en que molta gent s’omple la boca amb la paraula democràcia, volem reflexionar i anar més enllà del concepte que el sistema parlamentari ens imposa. És per això que, després d’un agradable vermut popular a les 12:00h, a les 13:30h hi haurà la xerrada ‘Democràcia Inclusiva: Construïm una nova societat’, a càrrec del col.lectiu Democràcia Inclusiva.

Totes les activitats de diumenge, davant del CSO La Carboneria (C/Urgell – Floridablanca, al costat del Mercat del Llibre de Sant Antoni).

Us hi esperem!