Acta de la Assemblea de Sant Antoni del 12/09/2012

Acta de la Assemblea de Sant Antoni del 12/09/2012
Lloc: Jardinets de l’Alguer a l’Avinguda Mistral.
Assistentes: unes 10 persones

Ordre del dia.

– Local Barri
– Altaveu
– 25S
-13O
– “III flotilla de la libertad/rumbo a Gaza”
– Varis

Local del Barri.

Persones de l’assemblea tenen la intenció d’ocupar un local al barri i llencen la proposta per buscar complicitats ja que s’acosta l’hivern i pot ser interessant per l’assemblea participar o fer-la seva. Hi haurà una reunió el proper dilluns a les 19h per tractar el tema en algun lloc del barri per si algú vol anar.

Espontàniament sorgeix un debat identitari entre si som una assemblea o un col·lectiu de persones que vol fer coses. Com és massa profunda la reflexió es deixa pendent per treballar-la a la “comissió canyes”.

Altaveu.

Hi ha un altaveu de l’assemblea que està espatllat i una persona comenta que un tal Iñ*** del “local” s’ofereix a arreglar-lo. Una altra persona s’ofereix a portar-lo perquè aquest l’arregli.

25S.

Dues persones van anar a la reunió de treball/assemblea de l’acció “25S Rodea el Congreso” que es va fer a plaça Catalunya el diumenge passat doncs a l’última assemblea de barri (5 de setembre) es va consensuar recolzar-la i participar-hi.

S’explica com va anar aquesta reunió general i bàsicament es va explicar l’acció en si, es va separar en tres comissions bàsiques (Madrid, Barcelona i Comunicació) i aquestes alhora van crear diferents grups de treball (difusió, continguts, acció i logística).

Hi haurà un grup de gent que anirà a Madrid a fer l’acció i un altre grup que es quedarà a Barcelona per recolzar l’acció des d’aquí. Encara no estava decidit però es parlava de rodejar o la plaça Sant Jaume o el Parlament de Catalunya el 25 de setembre a les 18h (mateixa hora de l’acció a Madrid).

Durant aquesta setmana han anat quedant els diferents grups de treballs i diumenge tornaran tots per fer una assemblea plenària a les 18h a la plaça de Catalunya per posar el treball en comú.

Es comenta tot plegat i es decideix fer una convocatòria al barri el 25 de setembre als Jardinets de l’Aguer i anar totes juntes fins a l’acció general de Barcelona a les 18h. Per donar-li difusió es consensua fer una gran pancarta per penjar-la durant tota la setmana al barri amb el lema:

25S Cau el mal govern.
“Rodeja el Congrés”
17h Jardinets de l’Alguer – Avinguda Mistral
18h [convocatòria Barcelona]
hastags/blogs

Es queda per fer la pancarta dimecres vinent a la Carboneria a les 19h.

13O.

Dilluns va haver-hi reunió d’aquesta convocatòria però ningú de les persones presents hi va anar. Es decideix llegir l’acta per la proper assemblea. Es comenta la possibilitat de fer difusió de la convocatòria dins de la participació de l’acció del 25S, tan a Barcelona repartint octavetes com a Madrid utilitzant les assemblees o parlaments. Hi ha un petit debat i finalment es diu que així es farà.

Estelle “III flotilla de la libertad/rumbo a Gaza”

Una companya de l’assemblea va llençar la proposta de participar a l’arribada de un vaixell de la “III flotilla de la libertad” per fer visible el conflicte d’Israel contra Palestina el diumenge 16 de setembre. Es debat si volem recolzar la iniciativa i participar anant-hi i fent xerrades amb els i les cooperants. Es decideix que sí, anem i recolzem.

Varis

Una persona s’ofereix per ajudar a canviar el disseny del blog doncs li pot caldre una repassada per fer-lo més atractiu. Finalment la comissió de comunicació queda amb aquesta persona dissabte a les 13h a casa d’aquesta.

Finalitza l’assemblea.