Acta de l’Assemblea de Sant Antoni 19 de setembre

Acta Assemblea St Antoni 19.09.12

Ordre del dia:

  •  25S
  • PAH

  • Edifici Onze

  • Reflexions

Dimarts 25S rodeja el Parlament/Congrés

A l’anterior assemblea s’havia acordat anar en bloc a la concentració però per falta de forces es retira la convocatoria. Tampoc hi ha pancarta, com s’havia acordat, ja que no ens vam entendre amb l’hora i ens faltaven les tintes per pintar. El plàstic de pancartes està a la estanteria del segon pis del centre social de la Carboneria. Algunes de les assistents aniran a la concentració, s’acorda trobar-nos allà amb aquelles que ho desitgin a la porta del Parlament 19.00h.

PAH

Dues companyes de l’assemblea (A i C) es faran fedataries per recollir firmes per la Plataforma d’Afestades per les Hipoteques que tenen com a objectiu recaudar 500.000 signatures per forçar al govern a canviar la lleui actual amb l’objectiu que accepti la dació en pagament. Només queda un mes i mig per poder entregar les signaturas i poder pressionar. La següent assemblea portaran el material per informar-nos sobre la inciativa. Quedarà pendent convocar dia i hora per muntar una taula i donar suport des de l’assemblea a la recolllida.

http://pahbarcelona.org/

Edifici Onze

Hi haruà nova reunió de veïnes properament per seguir amb el pojecte de l’Edifici de la Onze. La ide es crear un projecte/proposta dels diferents usos que es podrien donar als diferents espais de l’edifici. La C anirà a la runió (encara no se sap quan serà) i ens informarpa del procés.

Reflexions:

La propera assemblea parlarem al primer punt sobre el canvi de dia de l’assemblea, com i quan.

S’ha parlt de que som poques i que ens hariem de fixar objectius assolibles encara que siguin pocs però tenir clar què perseguim en tot moment i les línies de treball i els objectius de la lluita. Intentar plantejar que volem d’aqui final de curs i pensar com ho podem fer.

Queda pendent el punt de REFLEXIONS per a l’ordre del dia de la porpera assemblea, ja que erem molt poques. Pendent parlar sobre objectius i estrategies de l’assemblea.

Replantjemanet del grup d’acció.