Necessitem firmes per recolzar a la PAH i per la Dació en Pagament

Estimats veïns i veïnes:
A la darrera assemblea vam decidir que valia la pena impulsar el projecte de la PAH (Plataforma d’afectats per la hipoteca) de presentar una Iniciativa Legislativa Popular per aconseguir la Dació en Pagament del deute que tenen les persones que han contractat una hipoteca i no la poden pagar. Per a qui no ho sàpiga, actualment, el problema de molta gent és que, si no poden pagar la hipoteca no només els fan fora del pis sino que els hi queda encara una deute per pagar: el preu del pis que s’ha quedat el banc!

La proposta es ben lògica: si no pots pagar la hipoteca, el pis ha de ser suficient per pagar-la. Creiem que aixo no ho arregla tot, però es un pas necessari per aconseguir que les coses siguin una mica més justes.
La PAH és un col.lectiu que ha treballat i treballa molt bé per donar suport a las persones que tenen aquest tipus de problemes en la vivenda. Per aixo també pensem que val la pena recolzar-los. El seu blog es http://pahbarcelona.org/ i tenen fins el 31 d’octubre per aconseguir completar les 500.000 signatures així que quedarem més dies.

Així doncs, el proper DIUMENGE 30 DE SETEMBRE, de 11:00 a 14:00 ESTAREM AL CARRER URGELL CANTONADA FLORIDABLANCA RECOLLINT LES VOSTRES SIGNATURES.
L’objectiu es aconseguir mes de 500.000 signatures abans del 31 d’Octubre, per poder presentar aquesta incitativa. Ja n’hi han moltes, per en fan falta més! Us esperem!

També comunicar-vos que aquest dissabte 29 de Setembre s’ha convocat assemblea a plaça Catalunya a las 18:00 per parlar i recolzar las manifestacions que es faran simultàniament a Madrid, Lisboa, Atenes i Roma, en contra de la precarietat i les retallades que en esta imposant aquesta dictadura financera a la que estem sotmesos.

Ens veiem als carrers!!!!