#13o, Assemblea dimecres 10/10, Signatures de la PAH i Acta

Acta de l’assemblea de Sant Antoni 3/10/2012

Aquesta setmana estem força emocionats per la manifestació i accions que començarem aquesta setmana amb vaga d’estudiant #11o la manifestació global del #13o la vaga dels treballadors d’autobussos i metro, de HP, les recollides de signatures de la PAH i la la crida de Can Piella a resistir contra el dessallotjament amb una acampada al mas.

ORDRE DEL DIA
1. Acció PAH
2. ONCE i Local
3. Canvi de Dia de l’Assemblea
4. Vaga General
5. Flotilla
6. 25S propers passos
7. 13O
queda pendent parlar: Web / Cafetes
1. ACCIÓ PAH
 
El passat diumenge es va organitzar una recollida de firmes per donar suport  a la Iniciativa Legislativa Popular. Vam estar al Mercat del Llibre d’11 a 14h i es va aconseguir un total de 100 firmes. Van venir dues persones de la PAH a col·laborar amb nosaltres i es va contactar amb tres famílies amb situació de risc de desnonament (les quals es van derivar a la PAH).
L’assemblea es compromet seguir treballant aquest objectiu tot el mes d’Octubre. Didicarem els propers diumenges al matí a recollir firmes en equips de tres persones que vagin rotant -configuerem un equip per aquest diumenge-. Paral·lelament totes mirarem d’aconseguir més firmes a títol individual. / S’aprofitarà l’ocasió per tornar a “treure” el punt d’informació i posar la Caixa de Resistència.
[Aportació: Un col·lectiu dedicat a temes judicials està mirant de crear jurisprudència, declarant les hipoteques com a quelcom rebocable en tant que els bancs tenen influència sobre l’euribor – A tenir en compte i enllaçar-ho amb la PAH]
2. ONCE i Local
 
L’assemblea es possarà en contacte amb l’AVV i el Grup de treball Calabria 66 per veure en quin punt s’està i sobretot, per clarificar si l’Ajuntament ja té un pla d’usos definit prèviament. Participarem del projecte sempre que es faci des de la base i la nostra oopinió tingui un pes real en la presa de decissions, en cap cas “farem la comparsa” a l’Administració.
En aquest sentit, s’intentarà que algú de nosaltres pugui assistir a la propera reunió de la comissió.
3. CANVI DE DIA DE L’ASSEMBLEA
 
En la derrera reunió es va proposar fer una assemblea al mes en diumenge (mantenint les de dimecres) amb l’objectiu d’arribar més al veïnat i sumar gent. Reprenem el punt i debatem al voltant de diferents possibilitats: mantenir les reunions dimecres, passar-les a diumenge, només canviar-la un cop al mes, fer accions concretes per aconseguir sumar gent… Hi ha disparitat d’opinions tant en relació al dia com al format que ha de tenir l’assemblea. Pel moment acordem: fer assemblea oberta el proper diumenge 4 de Novembre al matí.
Cal seguir parlant sobre aquest punt.

4. VAGA GENERAL

Les dates de convocatòria seran ell 31 d’Octubre o el 15 de Novembre, no està confirmat. Es proposa i s’accepta crear un comité de vaga a nivell de barri (obert a totes) i que sigui un grup de treball paral·lel a l’assemblea

5. FLOTILLA

Es preveu que a partir del proper dia 16 s’abordi l’Estel, el vaixell que intenta trencar el bloqueig a Palestina. Des del col·lectiu responsable -Rumbo a Gaza?- estan pensant en fer acció per quan això succeixi i demanen col·laboració. L’assemblea vol estar informada i s’ofereix a assistir a la convocatòria.

6. 25S

Parlem de l’èxit de la convocatòria a Madrid i dels passos a seguir a partir d’ara. La idea del col·lectiu organitzador seria iniciar un debat sobre “quina constitució volem?”.
Cal que com a assemblea ens posicionem davant aquesta línia de treball

7. 13O

Decidim que penjarem al web de Sant Antoni el cartell que has fet des de l’Assemblea de la Esquerra de l’Eixample
Cal seguir-ne parlant