Recopilació informacions de la Vaga General 14N i convocatòria avui dijous 15N a pl St jaume

“Las hostias caen a quien habla de más”

Desprès d’un llarg dia de vaga general en el qual vam a estar al nostre barri, des de les 8am, amb piquets durant els quals vam poder gaudir i patir un vaga general com la havíem decidit. Amb la sort de poca presència policial i amb un seguiment a les empreses del barri d’un 100% mentres hi erem al carrer. D’altre banda petits comerciants, bars i forns que no havíem decidit tancar o baixar la persiana. Us deixem amb un resum d’informacions i la convocatòria d’aquesta tarda perquè tenim detinguts a Barcelona i una actuació final dels mossos patètica on s’ha vist que no els molesta la nostra violència, els molestem nosaltres! no cal planta barricades, fer piquets o reventar tendes, només uqe aixaquem el cap devant les injustícies serem reprimits. És igual les eines que escollim. Ahir ens van cambiar el recorregut, es van intentar infiltra a la manifestació en grups de policies de paisà i van provocar tallant la manifestació amb les furgonas i tot i així vam ser pacífics. Intentem demostrar que la imaginació i creativitat les tenim nosaltres, les porras i les pistoles els hi deixem a CIU.

Cassolada contra la repressió de CIU a Plaça St Jaume a les 19hs

CiU porta ignorant la voluntat del poble durant tots aquests anys. El carrer, les places, els centres de treball, els hospitals, les escoles… porten anys expressant que no volen aquest model de país, que la voluntat del poble no és la construcció d’un Estat neoliberal endeutat on la sobirania pertanyi a la banca i als interessos de la Troika.

El carrer ha tornat a parlar, de manera unànime, forta, compromesa. I ha cridat col · lectivament que no suportem veure com desnonen les cases i les vides de les nostres veïnes, que estem fartes d’escoltar com la gent segueix a l’atur, que la gent marxa de Catalunya, que la sanitat pública es desintegra, que la universitat deixa de ser pública, etc.

La voluntat del poble… Artur Mas i CiU ignoren la voluntat d’un poble que està lluitant per la seva dignitat, per un model social més just i compromès. El país està en venda.

I la resposta d’un govern que de la pretesa voluntat del poble en fa campanya, ha estat, un cop més reprimir. Mà dura i imposició del neoliberalisme. Aquest és el veritable programa de CiU.

El dia després d’una vaga general massiva, el govern de CiU no pararà els desnonaments, no rescatarà a les persones, no tirarà endavant els canvis exigits per la voluntat del poble. Per contra, pretendrà criminalitzar a moltes de les que van sortir al carrer. La resposta de sempre, que altra vegada s’evindencia.

Moltes persones han estat agredides pels mossos durant la jornada de vaga. Han tornat a emprar les pilotes de goma i tenim constància que almenys dues persones han estat ferides de manera greu per impactes d’aquestes. Moltes han estat colpejades amb porres, com el jove menor de Tarragona que ha estat brutalment agredit. Així mateix, s’han produït més de 30 detencions a tot Catalunya i a Barcelona han estat identificades desenes de persones per exercir el seu dret de manifestació.

Convoquem demà, sumant-nos a la convocatòria que s’ha realitzat a Tarragona contra la repressió policial, a les 19hs a Pl Sant Jaume, davant els centres de poder responsables de la repressió, dels desnonaments, de la imposició del neoliberalisme i de la venda del país al poder financer.

Així mateix, ens unim a la convocatòria de la CGT a la Comissaria de les Corts a les 12h per la llibertat de les persones detingudes.

http://rereguardaenmoviment.org/contra-la-repressio-puig-dimissio-dijous-15n-placa-sant-jaume-de-barcelona/

¿Porqué se cambió de recorrido la manifestación de Jardinets de gràcia? En la Driecta: http://www.setmanaridirecta.info/noticia/els-mossos-desquadra-patronal-del-passeig-gracia-pacten-canvi-recorregut-marxa-anticapitalis

Espanya: http://www.lahaine.org/index.php?p=65209

Videos editats per la comisió audiovisual

http://www.youtube.com/watch?v=2fMDZTyM3Rg&feature=youtu.be

http://www.youtube.com/watch?v=MgSBzRZlBUA&feature=g-user-u

 

Un pensament sobre “Recopilació informacions de la Vaga General 14N i convocatòria avui dijous 15N a pl St jaume

  1. Retroenllaç: Video-resum de la vagasocial14N al barri i convocatòria de cassolada a Plaça Sant Jaume a les 19hrs. | Assemblea de l'Esquerra de l'Eixample

Els comentaris estan tancats.