Acta assemblea Sant Antoni 28 de novembre

La pròxima assemblea la farem a la Otra Carboneria, el centre social okupa que hi ha a la cruïlla Urgell-Floridablanca, el dimecres 7 de desembre a les 20h.

– Fem valoració de l’assemblea dominical i matutina que vam fer el passat diumenge. Estem molt contents de com va anar. Pensem que la pròxima podríem fer-la al gener amb+ difusió i divulgació perquè va ser força positiva per la gent, les intervencions i reflexions i l’acollida que van tenir els treballadors de telefònica.

– Quedem per fer kafeta per l’autogestió de l’assemblea el 5 de gener i la setmana del 15 al 21 de desembre amb temàtica sobre el conflicte palestí. Queda per confirmar el dia perquè esperem la visita d’un activista palestí que presentarà un documental.

– També vam parlar de les jornades de reflexió de les assemblees de barri (documents de les assemblees de Barcelona) i de la proposta de sant antoni a la qual es van afegir detalls, canvis sobre la rellevància de les alternatives que estem creant i justificar i explicar perquè una data tan llunyana com 15 d’octubre del 2013 per convocar vaga general.

– Recordem que a principis de desembre l’associació de veïns ens convida a una reunió amb el districte on es presentarà el projecte de l’antiga ONCE o edifici de Calàbria, 66 que l’ajuntament ha decidit cedir a les entitas del barri. (la Web on es presenta el projecte encara no està disponivle, igual que el projecte que està als inicis).

 

Ens veïm als carrers!