“Palestina sota l’ocupació”

image Mohamed Rujailah: Periodista i activista pels Drets humans. Ciutadà de Gaza, fou un dels protagonistes del documental “too shoot an elephant” de l’Alberto Arce, i testimoni presencial durant els atacs a la Franja de Gaza l’any 2008.
– Pase Davis: Activista del Moviment Internacional de Solidaritat amb Palestina (ISM), ciutadà Americà i que ha treballat en diferents projectes a Palestina, Cisjordània.
Lloc: Vilaweb (c/ ferlandina 43), Barcelona
Dia: 3 de desembre de 2012 a les 19h
Organitza: Col·lectiu Dones en Rebel·lia

Els últims atacs portats a terme per l’exèrcit israelià a la Franja de Gaza, posen de manifest, un cop més, la situació d’ocupació que es viu en l’actualitat i des de ja fa uns anys, a la Franja de Gaza. La vulneració sistemàtica per part del govern Israelià dels acords internacionals, i l’elevat nombre de morts i ferits en els territoris Palestins, deixen la zona en una situació crítica pel que a Drets humans es refereix. Els testimonis del Mohammad i el Pace ens ajudaran a comprendre quina és la situació actual, i ens traslladaran a la zona, a través d’una connexió amb la Franja de Gaza, en la que podrem escoltar el testimoni en primera persona de Palestins i Palestines.

Us esperem!