Avui Flashmob 2.9 Mobile World Centre, a Telefónica de Pl. Catalunya.

Amb motiu de la inauguració del Mobile World Centre a l’edifici de Catalunya, cedit per Telefónica, es realitzarà el flashmob 2.9 el proper Divendres 15 de febrer a les 17:00 h.

flashmobhhtelefonica_15_02_2013Aquest flashmob serà el principi d’una bateria d’accions que donaran visibilitat a la nostra lluita per la readmissió de Marcos durant la setmana del Mobile World Congress 2013, que consolidarà a Barcelona com la capital mundial del mòbil.

Es vendran samarretes des de les 16:00 al centre de Plaça Catalunya i des d’allà sortirem a formar davant de la porta de la botiga Movistar.

No us perdeu aquest flashmob … Hi haurà noves sorpreses!

Divendres tots + s al Mobile World Centre!

(No oblideu el Kit flashmob i aconsellem portar samarreta tèrmica sota la samarreta blava)

Salut i lluita

http://huelgadehambreentelefonica.blogspot.com.es/2013/02/flashmob-29-inauguracio-del-mobile-wold.html

Con motivo de la inauguración del Mobile Wold Centre en el edificio de Catalunya, cedido por Telefónica, se realizará el FlashMob 2.9 el próximo Viernes 15 de febrero a las 17:00h.

Este FlashMob será el principio de una batería de acciones que darán visibilidad a nuestra lucha por la readmisión de Marcos durante la semana del Mobile World Congress 2013, que consolidará a Barcelona como la capital mundial del móvil.

Se venderán camisetas desde las 16:00 en el centro de Plaça Catalunya i desde ahí saldremos a formar delante de la puerta de la tienda MoviStar.

No os perdáis este FlashMob… Habrán nuevas sorpresas!

El viernes tod+s al Mobile World Centre!

(No olvidéis el Kit FlashMob i aconsejamos traer camiseta térmica bajo la camiseta azul)

Salut i lluita

http://huelgadehambreentelefonica.blogspot.com.es/2013/02/flashmob-29-inauguracio-del-mobile-wold.html