Dissabte #23F ens manifestem també a Barcelona per la justícia social: “Fem-los fora! Juntes podem!”

Des de diferents grups sectorials (educació, sanitat, laboral, antirrepressiu, etc.) i territorials (algunes assemblees de barris i altres llocs) convoquem a la mobilització del 23F a Barcelona amb el lema “Fem-los fora! Juntes podem!” que coincideix amb manifestacions arreu l’estat. Aquesta jornada serà el començament d’una setmana de lluita en la que diversos sectors es mobilitzaran.

Per les 17h s’han convocat 5 columnes a diferents punts de la ciutat (4 temàtiques i la de la Vila de Gràcia). Tothom està convidat a afegir-se a les 17h, a la que estimi més adient o a organitzar la seva pròpia columna.

Totes les columnes confluiran a Plaça Catalunya a les 18h30, d’on sortirà la manifestació unitària. Visca!

A continuació el cartell convocatòria més detalls sobre les cinc columnes i més informació sobre la Marea Ciutadana.

Podeu ampliar informació al blog oficial 23flluitesalcarrer.wordpress.com.

23Fcartellpeixos6

17h : Columnes per arribar a la manifestació unitària

Per les 17h s’han convocat 5 columnes per anar cap a la manifestació:

Columna Antirrepressiva pels Drets i les Llibertats. Sortirà de Pg de Gràcia amb c. Casp, lloc on els mossos d’Esquadra van agredir a Ester Quintana (<M> Pg de Gràcia/ Pl. Catalunya).  | Com arribar

Participen/convoquen: OjocontuOjo, StopBalesdeGoma, Plataforma Rereguarda En Moviment, Tanquem els CIEs, PapersPerTothom, Moviment Indignació 15M Sabadell.

Esdeveniment a Facebook: https://www.facebook.com/events/337125093060899

Columna pels Drets Socials i els Serveis Públics. Sortirà de Palau de Mar, Pl. de Pau Vila, 1 (<M> Barceloneta). | Com arribar

Participen/convoquen: Assemblea de Personal Docent Interí i Substitut, PUDUP, Coordinadora de Centres Sanitaris, AcampadaBCNSalut, DASC, Zona Docent Rubí-St Cugat, Associació Docents Sant Cugat, AssembleaSoc, Coordinadora Interzones Docents, CGT Ensenyament, Assemblea Groga de Gracia, Marea Pública de L’Hospitalet, Acció Social Comunitària, Tancada Clínic, Bressol Rebel·lat, Ecologistes en Acció, Sindicat d’estudiants dels Paissos Catalans, Assemblea docent de Sant Cugat, USTEC, Marea Roja-Cultura en lluita.

Columna Laboral. Sortirà de Marqués de Campo Sagrado 22 (<M> Paral.lel). | Com arribar

Participen/convoquen: Plataforma Movistar-Telefònica, Coordinadora Laboral i de Suport Mutu 15M, Papers per Tothom, Marea Pública de l’Hospitalet, Plataforma Auditoria Ciutadana del Deute (PACD).

Columna contra el Genocidi Financer i la Corrupció. Sortirà dels Jardinets de Gràcia (<M> Diagonal).  | Com arribar

Convoquen: Acampada Nòmada i ÀgoraBCN.

Columna de la Vila de Gràcia. Sortirà dels Jardinets de Gràcia (<M> Diagonal). | Com arribar

Convoquen: Assemblea de la Vila de Gràcia, Assemblea Groga de Gràcia, Assemblea Groga de Gràcia, La Torna, La Barraqueta, Endavant, Revolta Global, Arran, Assemblea d’Interins, AMPA CEIP Pau Casals, AMPA CEIP Patronat Domènech, AMPA IES Vila de Gràcia, Ateneu Roig de Gràcia.

Més informació sobre la columna de la Vila de Gràcia al blog 23fgracia.wordpress.com.

A banda de tots els col.lectius esmentats, conviden a participar aquest #23F les Assemblees de barris següents: Assemblea Vila de Gràcia, Assemblea Sarrià Sant Gervasi, Assemblea 15M Sant Martí – Verneda, Coordinadora Vallés Occidental, Assemblea de l’Esquerra de l’Eixample, Assemblea de Sants, Assemblea Marina-Zona Franca, Assemblea de Les Corts, Assemblea de Santa Coloma de Gramanet, Assemblea 15M de Poble Sec…

18h30 : Manifestació unitària des de Pl. Catalunya

A les 18h30 totes les columnes es trobaran a Pl. Catalunya per continuar en una manifestació unitària.

Som-hi! Fem-los fora! Juntes podem!!

Enllaç de l’event Facebook a Barcelona, per fer-ne difusió:
http://www.facebook.com/events/440400589366870/

Informació sobre la Marea Ciudadana a la resta de l’estat:
– Facebook: http://www.facebook.com/pages/Marea-Ciudadana/141938349292889
– Blog: http://mareaciudadana.blogspot.com.es
– Twitter : @MareaCiudadana – HT #Razones23F
– Manifest general (vol ser inclusiu, modificable per cada col·lectiu per a que s’ajusti a demandes i circumstàncies): https://docs.google.com/file/d/0B5VgFo_nlmNJSHJiR3hMWERudEE/edit

Font de l’article: http://www.acampadadebarcelona.org/2013/02/17/23f-manifestcio-justicia-social-barcelona/