Acta de l’assemblea 06/03/13

Punts del dia:

1) Sopador
2) 8 de Març
3) Correu
4) PAH
5) Reflexions assemblea

1) Sopador: Vam acabar de fer els torns i repartir-nos les feines.
Vam compra 120 birres al Navarro, però la final del sopador vam fer curt..
Per això vam parlar el dijous que per a la pròxima hauríem de pillar-ne unes 200, ja que ens les fie i a les dos últimes kafetes se mos han acabat. Se podria comentar per a la pròxima assemblea.

2) 8 de Març: Se van recordar les convocatòries del dia de la Dona Treballadora, de Se va a armar la gorda, i les que organitzava l’Assemblea de Joves del Barri.
Us passo les activitats que queden de Se va a armar la gorda:

3) Correu: Dins de la gestió del correu, hi havia vora 4000 correus sense llegir, aixina que se  va fer una neteja general dels correus anteriors de gener de 2013.

A part com hi han molts de correus de petites convocatòries, que l’encarregat del correu els deixaria a la safata d’entrada fins que la convocatòria passara, aixi tots podem entrar i enterar-nos del que ens envien a tota l’assemblea.

A més, s’ha creat una nova llista de correus, perquè no ens arribaven a tothom (encara falten bastants membres que no estan a la llista). A part, dins d’aquest correu crearem un calendari lligat al blog per a anar ficant les convocatòries, ja que el que està ara mateix el tenim en blanc.

Recordatori: Canviar el lloc al blog on posa el lloc de reunió per la Carbo.

4) PAH: Avui és la primera acció de la nova campanya de la PAH (ILPoEscrache). Com a assemblea ens vam posicionar a favor de la campanya, i intentarem participar en les accions que se proposen. afectadosporlahipoteca.com/2013/03/12/de-afectado-a-diputado/

5) Reflexions assemblea: En primer lloc se va comentar que abans de proposar i començar projectes a mig termini o que requerisquen una continuïtat, mesurar les forces i adaptar-nos a les nostres possibilitats. A més, vam triar com a projecte d’unió interna de l’assemblea de la PAH.

Per un altra banda, tenim la llista d’auto-ajuda, amb els noms i els telèfons de contacte.