Acta 03/04/2013

Punts del dia:

1) Reunió Coordinadora Laboral

El dilluns 08/04 hi ha una reunió de la coordinadora laboral a la Casa de la Solidaritat a les 18.30h.
Els punts per a parlar són: l’Estat actual de la lluita, la campanya STOP acomiadaments, i la preparació de l’1 de maig.
Encara no sabem si algú de l’assemblea podrà assistir, de totes maneres una xica molt templà de l’assemblea rebrà una correu en l’acta.

2) Campanya Remove your money

Arran de l’estafa i mesures imposades als usuaris de la banca tradicional a Xipre, de l’1 al 30 d’Abril se proposa campanya per a treure els diners de les grans companyies per a trasladar-les a la banca ètica.
La pàgina on es troba la informació és http://www.remuevetudinero.net

3)Auditoria 12M15M

El nostre anivesari vindrà enseguida, així que vam valorar la nostra participació dins de les jornades que se realitzaràn del dia 12 al 15.
El dia 12 està la manifestació a les 18h a Pl Catalunya, així que hauríem de preparar la columna que ixirà del barri (o bé parlar en els barris del voltant per a fer-ho conjunt).
Durant el 13-14, hi haurà activitats a Pl. Catalunya (13m, trobada interbarris), i el 15M està per definir.Les activitats estàn en aquest enllaç: http://12m15m.acampadadebarcelona.org/es/12m-15m/programa-complet-del-12m15mbcn/
proposta de performance durant la manifestació: La idea és usar un ball d’estil mig tribal, simple per a que tothom se puga unir-se. Cal acabar de perfir-la, així com fer un anàlisi dels llocs simbòlics on la podríem realitzar.
Proposta de tornar a fer un punt informatiu fixe, en primer lloc perquè el de l’avinguda mistral està molt abandonat, i per a tindre’l a pl. catalunya del 12-15M, ja que crear un punt informatiu participant suposa massa feina actualment. Hem quedat el diumenge 21 d’abril a les 12h a la carbo per a fer-ho (cal mirar com estem de material i buscar una fusta// recordfar ficar e-mail que ara mateix no està)

La pròxima assemblea de l’espai de coordinació és el dissabte 6 d’abril a la ciutadella.

4) Insumisió fiscal

Hi ha una campanya d’insumissió fiscal a nivell de desobediència civil
Quedem per a valorar-lo la pròxima assemblea per a totes pugem lleguir-ho.

5)TMB
A causa d’una multa per no portar bitllet valorem com se pot fer una reclamació per no arribar a pagar fins 600€.

6)Nova Acció:
De cara al futur, se proposa una acció per a evitar a nivell de barri la visió constant de les càmares de seguretat. Cal perfilar-lo i transmetre-la als altres col·lectius del barri,

7)GT Banca
Assemblea del grup de treball de la Banca a l’Hospital de St Pau.
Dos membres van assistir, se parlarà en la pròxima assemblea.

8)PAH
Publicació d’una comunicat en suport als eschacres de la PAH davant la campanya de desacreditació feta pel Partit Popular i els mitjans de comunicació.

9)Sopador:
No sabem quan ens toca fer-ne un de nou o si estem a la roda dels sopadors de la Carboneria.
S’ha enviat un correu i esperem la resposta.
Proposta de fer la pròxima vegada una kafeta africanista.

10)Tecnologia
Com no, tenim problemes amb el correu, però ja estàn solucionats. Al correu de riseup si que arriben els correus, però per a veure’ls s’ha d’entrar directament en la pàgina de riseup, si s’entra directament pel blog de l’assemblea no es veuren.

Per últim, hem de parlar en Toni Oller. Quan se va fer el concert en suport a la segona vaga de fam a Marqués de Campo Sagrado la urbana va multar a aquest veí pel soroll. Molts de nosaltres no ho sabiem, aixina que haurem d’anar a parlar en ell i informar-nos, ja que tenim una part de responsabilitat.