Comunicat PAH‏

“A causa de la campanya de descrèdit que el Partit Popular, diputats d’ UPyD en menor mesura i un sector important dels mitjans de comunicació, han i estan portant contra la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, l’Assemblea de Sant Antoni volem mostrar el nostre suport a PAH.

Actualment, la PAH suposa un dels moviments socials amb major recolzament per part de la ciutadania de tot l’estat espanyol. A partir de la base, s’ha creat una xarxa de suport mutu real, parant fins l’actualitat 598 desnonaments de manera pacífica. També intenta canviar la situació d’injustícia que suposa la llei hipotecària amb la presentació de la ILP per la reforma legislativa a favor de la Dació en Pagament i el Llogue Social.

Recordem que la ILP és l’única via administrativa que tenim les ciutadanes per a modificar les lleis, i es necessiten més de mig milió de signatures per a poder presentar-la, i després encara està en mans de la Taula del Congrés tramitar-la per a una futura votació. Des de que s’ha aprovat la llei sols s’han tramitat 9 ILPs, i tan sols una va ser acceptat pel Ple del Congrés (modificada al cap d’uns mesos). D’aquesta manera es mostra, una vegada més, la insensibilitat del govern davant les nostres demandes i problemes. La PAH, gràcies al suport popular, ha aconseguit la tramitació, no obstant encara resta pendent la votació.”