Acta Assemblea 24/04/13

Ordre del dia:
1)GT Banca
2) Aniversari 15M+ performance
3)Posicionament 25M
4)Edifici calàbria 66
5) Espai Coordinació
6) Kampi Ki Pugi
7) Manifestació 28A- mov estudiantil
8) Antiga Rimaia
9) Altres, però no menys importants
 
1)GT Banca
Una companya va assistir a l’assemblea del grup de treball de la banca, de moment se focalitza en l’acció del divendres 10 de maig; a nivell de difusió i xarxes socials. Bé, nosaltres vam debatir les diferents possibilitats d’acció. Per a qui estigui interessada, hem quedat per a concretar el dissabte 4 a les 13 a la Carbo.
2)Aniversari 15M i performance
Valoració de forces i dispossició general per a pintar-se i ballar. Si ho fem soles (ass de barri), no tindrà èxit. Per això, hem contactar en l’ass de joves i gent de la Carbo per a sumar penya si estan interessades. També quedem el dia 4 a la Carbo, aprofitant la paella.
Pd: L’altre dia ja se va contactar en l’ass de joves i carbo, encara que caldria recordar-ho, i l’acceptació general és molt bona.
3) Asedia el Congreso 25M
Se debateix l’acció, degut al ressó mediàtic i social provocat per l’increment de combativitat. Com la convocatòria era al dia següent no tenim temps ni per fer públic el nostre possicionament, que al mateix temps no és molt clar, ni erem una part representativa de l’assemblea.
Per això, si alguna podia anar a la convocatòria a Barcelona per a donar suport a Madrid genial.
4) Espai de Coordinació
Surt un company voluntari per anar. A la pròxima assemblea ens comentarà que s’ha parlat.
5) Edifici Calàbria 66
Assisteix un company que està dins del projecte de Calàbria 66, on estan represants diversos col·lectius del barri de diferent caire i l’ajuntament. S’està gestant un model de gestió nou, anomenat “Gestió Sant Antoni”. No hi ha ninguna de la nostra assemblea, per això ens anima a participar en ell. Les reunions se fan durant la primera setmana de cada mes. Tota la info està penjada a “www.calabria66.net
6)Kampi Ki Pugui
S’ha alliberat un nou espai a Esquerra de l’Eixample, situat a Consell de Cent amb Calàbria (al costat de l’espai Germanetes). El dissabte hi ha un jornada festiva de presentació. Ens pareix molt interessant, i ens alegrem per ells. Probablement acudiran algunes companyes, anem creant xarxa 🙂
7) Espai Antiga Rimaia
Després de les Jornades 3D, l’espai de l’antiga Rimaia comença a crear-se i afagar forma. De moment hi han assemblees setmanals, el dilluns a les 20h. Se comenten els diversos tallers que s’estan gestant, i quan no estem tant saturades estaria bé fer alguna kafeta.
8) Manifestació 28A
Este dissabte hi ha una conjunta d’educació i Sanitat.

A les 11h30, tres columnes ‘temàtiques’ sortiran per confluir a les 12h30 a Ps. Gràcia / Rda. Sant Pere. Les tres columnes son:
– Educació : sortirà de Passeig de Gràcia/Aragó.
– Sanitat : sortirà de Balmes/Gran Via
– Funció Pública : sortirà de Rambla Catalunya/Diputació.

A les 12h30, manifestació conjunta ‘Aturem els pressupostos antisocials, JUNTES PODEM!’ amb sortida de Ps. Gràcia / Rda. Sant Pere i final al Parlament (Parc de la Ciutadella).

Per a més info: http://www.acampadadebarcelona.org/2013/04/25/28a-manifestacio-aturem-pressupostos-antisocials/

Per un altra, dins del moviment estudiantil, el passat dimecres se va fer un escrache a Mas Colell, conseller d’economia i “coneixement”, que les passades setmanes va anunciar per les retallades a la universitat pública serien pitjor que en els dos cursos anteriors (se comencen a decidir acomiadaments de PDI (afectant professorat associat i lectors) i PAS (personal extern;), al mateix temps que una nova pujada de les taxes universtàries).

Us envio un vídeo del dimecres: https://www.youtube.com/watch?v=JZeF9h7jdbk&feature=youtu.be

9) Altres, però no menys importants

La pròxima assemblea se cancel·la perquè és 1 de Maig;

cal assistir a l’assemblea del CSO de la Carboneria, per a mirar quines dades ens van bé per a fer el sopador del dijous. És a les 20h allà

Fins la pròxima!