5 D’ABRIL… INAUGURACIÓ DE L’ATENEU L’ENTREBANC

El proper 5 d’Abril, s’inaugura l’Ateneu l’Entrebanc al barri del costat! Fa poc vam tindre una gran pérdua, el CSO La Carboneria, després de 5 anys d’arrelament i lluita al barri, va ser desallotjada. La ràbia encara ens corre per les venes al passar per davant d’un edifici, que encara que la façana continua lluint els seus colors, les plaques de Barclays ens recorden que ens han tret una part de nosaltres, del barri, de totes.

No obstant, la lluita contínua i més enllà d’un espai, les ganes, la força i la insubmissió formen part del nostre ADN. Aquest 5 d’Abril, l’Ateneu Entrebanc obre els seues portes, en una jornada en coordinació amb altres col·lectius del barri. Les activitats comencen a les 10h del matí amb el Mercat de Pagés, seguida d’una paella popular amb els nostres paelleros preferits de St Antoni a les 14h. A les 16h es realitza la presentació de l’espai, com a punt d’autogestió i debat; i més endavant es planteja un debat per l’acció política a St Antoni i l’Esquerra de l’Eixample. Per a finalitzar, i amb un caire més lúdic, hi ha un Cabaret a Germanetes amb teles, foc, DJs i molt més!

cartell finallll

En un context de criminalització dels Centres Social Okupats; on l’estratègia institucional i policial fa tremolar grans pilars del moviment – recordem que Can Vies té data de desallotjament del 1 al 30 d’Abril-, naixen nous espais, punts de trobada. Des de l’Assemblea de Barri donem tot el suport, energies i forces!

Benvingudes!

Per a més informació….. http://www.ateneulentrebanc.tk

o bé… ateneulentrebanc@riseup.net