Qui som?

L’Assemblea de Barri de Sant Antoni de Barcelona està constituïda per veïnes i veïns que, de manera voluntària, han decidit trobar-se als carrers del nostre barri per a compartir inquietuds i voluntats de canvi social.

Neix arrel de l’acampada de plaça Catalunya iniciada el passat 16 de maig, tenint com a antecedents els diversos col·loquis de barri que s’han anat realitzant des de l’octubre del 2010 fins ara.

Ens uneix el malestar per unes vides precàries, per les desigualtats, però sobretot ens uneix una vocació de canvi. Estem aquí perquè volem una nova societat que doni prioritat a la vida per sobre del interessos econòmics. Veiem com el sistema capitalista, format per mercats finances i grans empreses, ens trepitja al mateix temps que el sistema polític actual no ens representa sino que ens exclou. Un sistema polític que defensa més els interessos dels mercats que no pas els nostres. Apostem per una transformació profunda de la societat. I sobretot apostem per a que sigui la pròpia societat la protagonista d’aquest canvi.

Creien que la gent estava adormida. Que ens podien seguir retallant els drets sense que oposéssim resistència. S’equivocaven: estem lluitant, pacíficament però amb determinació, per la vida que mereixem.

Ara toca estendre la lluita i prendre la paraula.

4 pensaments sobre “Qui som?

  1. EL CAPITALISMO ESPECULATIVO HA CORROMPIDO LA DEMOCRACIA HASTA EL PUNTO DE DEJARLA INSERVIBLE. SE IMPONE LA NECESIDAD DE OTRA DEMOCRACIA.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s